Laura Überschär: “Kippenvel als ik vertel over de kazen op de kaasplank”
Laura is fromager in Restaurant Joann in Enschede. In 2019 werd zij gekozen tot ‘Fromager van het jaar’. Wat vind zij fascinerend aan kaas? […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Zo word je nóg beter gevonden op internet!
Natuurlijk, je website vertelt een mooi verhaal over je bedrijf. Maar… wordt je website ook goed gevonden? […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Cum Laude Awards
Ook dit jaar organiseerden wij weer de verkiezingen van de Cum Laude Awards. Hier vind je foto’s van blije winnaars! […]
Geschatte leestijd: 3 minuten
De Boer Op #5 | Zuivelboerderij De Driehoek
Zuivelboerderij De Driehoek in Oosterhout won in 2020 de Den Besten Cum Laude Award. Een jaar verder spreken we ze. […]
Geschatte leestijd: 5 minuten
Regionale keuringen
Aankomende maanden vinden er weer regionale keuringen plaats, dit uiteraard onder voorbehoud van eventuele maatregelen. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten
27 en 28 september vond de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats in Houten. Bekijk hier de foto's die zijn gemaakt. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Verkiezing mooiste kerstpakket 2021
Op de vakbeurs Foodspecialiteiten werd het ‘Mooiste Kerstpakket 2021’ gekozen. Bekijk hier de winnaar met het mooiste kerstpakket! […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Nationale Kaasweek
Van 1 t/m 7 november is het ‘Nationale Kaasweek’! Een periode, exclusief voor kleine, zelfstandig ondernemers met een specialisme in kaas. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Eindelijk mag het weer: de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2021
De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op 27 en 28 september. Bestel je tickets hier! […]
Geschatte leestijd: 3 minuten
De keuringen voor de #cumlaudeawards zijn van start!
De keuringen voor de #cumlaudeawards zijn van start! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Bestuurslid in de schijnwerpers
Ard van Wees van kaasboerderij De Polderzoom in Dronten, is het nieuwste bestuurslid van de BBZ. Hij stelt zich graag voor. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Algemene Ledenvergadering
Donderdag 2 september hield de BBZ zijn algemene ledenvergadering op Fort Wierickerschans in Bodegraven. Lees hier meer. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Vakbeurs Foodspecialiteiten
Het mag weer. De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten is dé vakbeurs voor ondernemers en/of inkopers die werken met foodspecialiteiten. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Laura Überschär: “Kippenvel als ik vertel over de kazen op de kaasplank”
Laura is fromager in Restaurant Joann in Enschede. In 2019 werd zij gekozen tot ‘Fromager van het jaar’. Wat vind zij fascinerend aan kaas? […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Zo word je nóg beter gevonden op internet!
Natuurlijk, je website vertelt een mooi verhaal over je bedrijf. Maar… wordt je website ook goed gevonden? […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Cum Laude Awards
Ook dit jaar organiseerden wij weer de verkiezingen van de Cum Laude Awards. Hier vind je foto’s van blije winnaars! […]
Geschatte leestijd: 3 minuten
De Boer Op #5 | Zuivelboerderij De Driehoek
Zuivelboerderij De Driehoek in Oosterhout won in 2020 de Den Besten Cum Laude Award. Een jaar verder spreken we ze. […]
Geschatte leestijd: 5 minuten
Regionale keuringen
Aankomende maanden vinden er weer regionale keuringen plaats, dit uiteraard onder voorbehoud van eventuele maatregelen. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten
27 en 28 september vond de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats in Houten. Bekijk hier de foto's die zijn gemaakt. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Verkiezing mooiste kerstpakket 2021
Op de vakbeurs Foodspecialiteiten werd het ‘Mooiste Kerstpakket 2021’ gekozen. Bekijk hier de winnaar met het mooiste kerstpakket! […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Nationale Kaasweek
Van 1 t/m 7 november is het ‘Nationale Kaasweek’! Een periode, exclusief voor kleine, zelfstandig ondernemers met een specialisme in kaas. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Eindelijk mag het weer: de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2021
De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op 27 en 28 september. Bestel je tickets hier! […]
Geschatte leestijd: 3 minuten
De keuringen voor de #cumlaudeawards zijn van start!
De keuringen voor de #cumlaudeawards zijn van start! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Bestuurslid in de schijnwerpers
Ard van Wees van kaasboerderij De Polderzoom in Dronten, is het nieuwste bestuurslid van de BBZ. Hij stelt zich graag voor. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Algemene Ledenvergadering
Donderdag 2 september hield de BBZ zijn algemene ledenvergadering op Fort Wierickerschans in Bodegraven. Lees hier meer. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Vakbeurs Foodspecialiteiten
Het mag weer. De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten is dé vakbeurs voor ondernemers en/of inkopers die werken met foodspecialiteiten. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten