Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: 2 minuten


Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten

Op 27 en 28 september werd de internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten weer gehouden. Het is al jaren dé vakbeurs voor ondernemers en inkopers die met foodspecialiteiten werken. Bijvoorbeeld in een groentewinkel, bakkerij, restaurant, cateringbedrijf, supermarkt en overige bedrijven met foodspecialiteiten. In feite is de vakbeurs één grote snoepwinkel voor foodspecialisten, gevuld met lekkers en volop beleving. Wat ruim 30 jaar geleden begon als een kleine kaasbeurs, in een zaaltje van het Postillion Hotel in Bunnik, is uitgegroeid tot een volwassen beurs met een oppervlakte van ruim 9000 m2 en ruim 260 standhouders, met producten van honderden merken uit binnen- en buitenland. Uiteraard was ook BBZ met een eigen stand aanwezig. De foto’s, gemaakt op de eerste beursdag, laten zien dat iedereen er energie van kreeg om elkaar eindelijk weer te zien en te spreken.

Joop Waayer, Zijerveld
Peter Verweij, Kaasgroothandel Remijn
Michiel Wondergem, Euroflex
Treur Kaas
Eduard Treur, Treur Kaas
Cees Verburg, De Groot-Verburg
Treur Kaas
Kaasgroothandel Remijn
Koos Loomans, De Groot-Verburg
Kees Oudshoorn, Euroflex
Marije van der Poel, Boeren Goudse Oplegkaas

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen april 2024

De noteringscommissie is op 5 april weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor april. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Cum Laude Awards 2024

Alle winnaars van een platina medaille worden een voor een op het podium geroepen. Bekijk alle winnaars van de Cum Laude Awards hier. […]
Geschatte leestijd: 4 minuten

Ferry Wijsman: “Groente is superdivers!”

Ferry Wijsman verzorgde het sponsordiner. Kaas van de boerderij en boerderijzuivel speelt een grote rol in zijn bestaan als chef-kok. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten