Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


verkiezing-lekkerste-nieuwe-product

Weer verkiezing lekkerste nieuwe product

De Amsterdam Food Pitch, een verkiezing van het lekkerste nieuwe product, georganiseerd door groothandel De Kweker in Amsterdam, is weer van start gegaan. Inschrijven kon tot en met 30 maart 2020. Het winnende product wordt toegevoegd aan het assortiment van De Kweker.

Na 30 maart maakt de vakjury van de Amsterdam Food Pitch een selectie uit de longlist van inschrijvingen. Op 22 april  worden de genomineerden bekendgemaakt aan het grote publiek en kunnen vrienden, familie en collega’s stemmen op hun favoriet. De Kweker helpt de finalisten een handje door ze tot aan de finale op 5 juni op verschillende manieren in de spotlights te zetten. 

Pitchen voor vakjury

Op 5 juni pitchen de finalisten in een boksring hun product tegenover de vakjury in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker in Amsterdam. De stem van de vakjury is doorslaggevend en de winnaar wordt tijdens het evenement bekendgemaakt. De publieksstemmen wegen voor 25 procent mee in de beoordeling. 

Foto: Facebook Amsterdam Food Pitch

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten