Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


verkiezing-lekkerste-nieuwe-product

Weer verkiezing lekkerste nieuwe product

De Amsterdam Food Pitch, een verkiezing van het lekkerste nieuwe product, georganiseerd door groothandel De Kweker in Amsterdam, is weer van start gegaan. Inschrijven kon tot en met 30 maart 2020. Het winnende product wordt toegevoegd aan het assortiment van De Kweker.

Na 30 maart maakt de vakjury van de Amsterdam Food Pitch een selectie uit de longlist van inschrijvingen. Op 22 april  worden de genomineerden bekendgemaakt aan het grote publiek en kunnen vrienden, familie en collega’s stemmen op hun favoriet. De Kweker helpt de finalisten een handje door ze tot aan de finale op 5 juni op verschillende manieren in de spotlights te zetten. 

Pitchen voor vakjury

Op 5 juni pitchen de finalisten in een boksring hun product tegenover de vakjury in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker in Amsterdam. De stem van de vakjury is doorslaggevend en de winnaar wordt tijdens het evenement bekendgemaakt. De publieksstemmen wegen voor 25 procent mee in de beoordeling. 

Foto: Facebook Amsterdam Food Pitch

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen juni 2024

De noteringscommissie is op 7 juni weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor juni. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit zijn de winnaars van de Nationale Competities Foodspecialiteiten 2024!

Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten van Vakcentrum Foodspecialiteiten, zijn de winnaars bekendgemaakt. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten

Veiling van de Reuzengraskaas levert recordbedrag van € 23.200,- op

Kaaskoning John de Goey doet laatste bod veiling Nationale Graskaasdag 2024 en is koper van de reuzengraskaas. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten