Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


verkiezing-lekkerste-nieuwe-product

Weer verkiezing lekkerste nieuwe product

De Amsterdam Food Pitch, een verkiezing van het lekkerste nieuwe product, georganiseerd door groothandel De Kweker in Amsterdam, is weer van start gegaan. Inschrijven kon tot en met 30 maart 2020. Het winnende product wordt toegevoegd aan het assortiment van De Kweker.

Na 30 maart maakt de vakjury van de Amsterdam Food Pitch een selectie uit de longlist van inschrijvingen. Op 22 april  worden de genomineerden bekendgemaakt aan het grote publiek en kunnen vrienden, familie en collega’s stemmen op hun favoriet. De Kweker helpt de finalisten een handje door ze tot aan de finale op 5 juni op verschillende manieren in de spotlights te zetten. 

Pitchen voor vakjury

Op 5 juni pitchen de finalisten in een boksring hun product tegenover de vakjury in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker in Amsterdam. De stem van de vakjury is doorslaggevend en de winnaar wordt tijdens het evenement bekendgemaakt. De publieksstemmen wegen voor 25 procent mee in de beoordeling. 

Foto: Facebook Amsterdam Food Pitch

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

“Ik hoef de mensen echt niet te vertellen hoe ze kaas moeten maken.”

Bert Andreae werkt sinds 1997 bij het COKZ, het Centraal Orgaan voor KwaliteitsZaken. Lees hier het hele verhaal! […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Crowdfunding

Crowdfunding. In 2019 verhuisden Mieke en Gerard Mul, samen met hun jonge kinderen van Drenthe naar Warmond, naar Boerderij Boterhuys. […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Brian Luikel: “Alles van Nederlandse bodem”

Brian Luikel is eigenaar van Restaurant Neder in Alkmaar. “Ik heb nooit een koksopleiding gevolgd." Lees hier zijn verhaal. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten