Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Organisatie_Cum_Laude_Awards_BoerenZuivel

Organisatie Cum Laude Awards zoekt hulp!

De organisatie van de nieuwe editie van Cum Laude Awards is in volle gang. De technische keuringen door keurmeesters vinden plaats op 13 en 14 maart 2023 bij Fort Wierickerschans in Bodegraven. Op 15 en 16 maart is de keuring van de allerbeste kazen en zuivel. Deze keer niet door prominenten, maar door consumenten uit het hele land die door sponsoren worden geselecteerd. Het is ook eindelijk weer mogelijk om een ouderwets gezellige uitslagenavond te organiseren, waarop we elkaar kunnen ontmoeten.

De uitslagenavond is op donderdag 16 maart. En daarbij hebben we jouw hulp nodig, want dit evenement kunnen we alleen organiseren dankzij de hulp van vele vrijwilligers.

Wil je helpen, tijdens de keuringen of op een andere manier? Mail dan naar Marije van der Poel: m.vanderpoel@boerderijzuivel.nl


Rectificatie in artikel: De Houdbaarheidstermijn van zuivelproducten
In Boer en Zuivel 5/2022 staat dat norm op de THT-datum is dat niet meer dan 100 gram Listeria Monocytogenes aanwezig mag zijn. Dit moet zijn: op de THT-datum moet minder dan 100 Listeria Monocytogenes per gram aanwezig zijn.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen juli 2024

De noteringscommissie is op 5 juli weer bijeengekomen voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen voor juli. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen juni 2024

De noteringscommissie is op 7 juni weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor juni. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit zijn de winnaars van de Nationale Competities Foodspecialiteiten 2024!

Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten van Vakcentrum Foodspecialiteiten, zijn de winnaars bekendgemaakt. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten