Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


online-bijeenkomsten-over-uitwisselingsplatform

Online bijeenkomsten over uitwisselingsplatform

Uitwisseling van kennis en ervaring tussen kaasmakers, zuivelbereiders en kaasspecialisten staat centraal in het project ‘FACE in itinere’. Denk hierbij aan het aanbieden van en deelnemen aan stages (als student of vrijwilliger) en aan het ontvangen en bezoeken van internationale collega’s.

Website

In het project is een website gemaakt om het leggen van (internationale) contacten makkelijker te maken. De website www.itinere.eu geeft toegang tot:
– stage- en excursiemogelijkheden bij kleinschalige kaas- en zuivelproducenten en winkels die met deze ambachtelijk geproduceerde producten werken;
– informatie over trainingen en cursussen die zijn toegespitst op ambachtelijke kaas- en zuivelbereiding.

De informatie op de website kan onder andere gefilterd worden op land, taal, type producten en verwerkte soorten melk. Via het contactformulier is het mogelijk om rechtstreeks contact te leggen met aanbieders van stages, excursies en trainingen.

Online informatiebijeenkomsten

In december worden verschillende online informatiebijeenkomsten georganiseerd om dit Europese platform te introduceren. Op 10, 14 en 17 december is Engels de voertaal. Er komen ook sessies in het Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Bulgaars, Pools, Kroatisch en Zweeds. De bijeenkomsten zijn via laptop, pc of smartphone te volgen. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

In januari zal de informatiebijeenkomst in het Nederlands worden georganiseerd. Als je hiervoor belangstelling hebt, kun je dat op het inschrijfformulier kenbaar maken. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan een informatiebijeenkomst, maar aanmelding is wel noodzakelijk. Van harte welkom!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen juli 2024

De noteringscommissie is op 5 juli weer bijeengekomen voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen voor juli. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen juni 2024

De noteringscommissie is op 7 juni weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor juni. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit zijn de winnaars van de Nationale Competities Foodspecialiteiten 2024!

Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten van Vakcentrum Foodspecialiteiten, zijn de winnaars bekendgemaakt. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten