Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


online-bijeenkomsten-over-uitwisselingsplatform

Online bijeenkomsten over uitwisselingsplatform

Uitwisseling van kennis en ervaring tussen kaasmakers, zuivelbereiders en kaasspecialisten staat centraal in het project ‘FACE in itinere’. Denk hierbij aan het aanbieden van en deelnemen aan stages (als student of vrijwilliger) en aan het ontvangen en bezoeken van internationale collega’s.

Website

In het project is een website gemaakt om het leggen van (internationale) contacten makkelijker te maken. De website www.itinere.eu geeft toegang tot:
– stage- en excursiemogelijkheden bij kleinschalige kaas- en zuivelproducenten en winkels die met deze ambachtelijk geproduceerde producten werken;
– informatie over trainingen en cursussen die zijn toegespitst op ambachtelijke kaas- en zuivelbereiding.

De informatie op de website kan onder andere gefilterd worden op land, taal, type producten en verwerkte soorten melk. Via het contactformulier is het mogelijk om rechtstreeks contact te leggen met aanbieders van stages, excursies en trainingen.

Online informatiebijeenkomsten

In december worden verschillende online informatiebijeenkomsten georganiseerd om dit Europese platform te introduceren. Op 10, 14 en 17 december is Engels de voertaal. Er komen ook sessies in het Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Bulgaars, Pools, Kroatisch en Zweeds. De bijeenkomsten zijn via laptop, pc of smartphone te volgen. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

In januari zal de informatiebijeenkomst in het Nederlands worden georganiseerd. Als je hiervoor belangstelling hebt, kun je dat op het inschrijfformulier kenbaar maken. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan een informatiebijeenkomst, maar aanmelding is wel noodzakelijk. Van harte welkom!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten