Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


In de schijnwerpers: Wie is Martine IJmker-Noordam?

Martine, 42 jaar jong, is geboren en getogen in het Betuwse dorpje Hellouw en woont daar samen met haar man en twee dochters op een voormalige boerderij in de polder. “Ik ben opgegroeid op de zuivel- en kaasboerderij , die mijn broers overgenomen hebben. Zelf ben ik de financiële wereld ingestapt en werk bij de agrarische afdeling van de ABN AMRO Bank. Sinds 2017 ben ik betrokken bij de promotiecommissie van de BBZ. Het eerste evenement waar ik samen met de andere leden van de PR-cie veel tijd in heb gestoken is de nieuwe opzet van de Cum Laude Awards. Het resultaat is iets waar we trots op mogen zijn. Samen met sponsoren, deelnemers en keurmeesters een uniek evenement neerzetten! Het is een enorme organisatie, ieder jaar weer, maar enorm leuk om dit samen te doen en alle producten aandacht te geven. Na twee coronajaren hoop ik voor volgend jaar weer op een evenement op het Fort in Bodegraven. Daarnaast organiseren we jaarlijks de graskaasactie en de oktober boerenkaasmaand. Het onderhoud van de website boerderijzuivel.nl neem ik gedeeltelijk voor mijn rekening en zit ik in de redactiecommissie van Boer en Zuivel. Soms is het passen en meten om alles geregeld te krijgen. Maar wat is het mooi om dit allemaal samen te doen, voor een sector die aandacht verdient. Met plezier draag ik op deze manier mijn steentje bij aan het werk van de BBZ.”

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen mei 2024

De noteringscommissie is op 3 mei weer bijeen geweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor mei. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

ALKMAAR – Karavaan Festival

Karavaan Festival komt er weer aan en dat betekent ook veel theater op het platteland. Kijk hier voor meer informatie. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen april 2024

De noteringscommissie is op 5 april weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor april. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten