Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: 2 minuten


Gouda_750_jaar_BoerenZuivel

Doe mee met de “Boerderijzuivelkeuring Gouda 750”

Beste leden,

Gouda viert feest! Van april t/m september 2022 zijn er allerlei activiteiten in Gouda om de stadsrechten die Gouda op 19 juli 1272 kreeg te vieren. De BBZ doet hieraan mee!

De promotiecommissie van de BBZ is volop bezig om in samenwerking met de organisatie van Gouda750 een boerderijzuivelkeuring te organiseren. Deze keuring zal plaatsvinden op donderdag 2 juni 2022 in Gouda, tijdens de Boerengraskaas-campagne van de BBZ. Daarom is gekozen voor een keuring van graskaas, karnemelk en boter. Deze producten zullen in de Agnietenkapel in Gouda onder leiding van Gea van der Puijl en Barbara Hart middels een technische keuring gekeurd worden.

Daarnaast wordt er in de Agnietenkapel in Gouda, aansluitend aan de keuring, een mini-boerderijzuivelmarkt gehouden. Voor u als lid van de BBZ dé mogelijkheid om uw producten te verkopen, op 3 of 4 juni in de Agnietenkapel. Tijdens deze dagen zullen de gekeurde kazen ook tentoongesteld worden op een markt van 10:00 uur – 16:00 uur. We nodigen u als lid van harte uit om u hiervoor aan te melden via onderstaande link. Uiteraard is de Agnietenkapel vrij toegankelijk voor publiek. 

U kunt zich aanmelden voor de keuring en verkoop van uw producten via bijgaande link: AANMELDEN Gouda750!

Voor de keuring van de zuivelproducten is één eenheid nodig, voor de keuring van de graskaas is één kaas nodig. Deelname is gratis en aanmelden kan t/m zaterdag 28 mei. Meer informatie over de keuring volgt na aanmelding.

Producten kunnen worden afgeleverd of per post worden ingezonden naar: 

BBZ t.a.v. Boerderijzuivelkeuring
Korfgraaf 38

4174 GM Hellouw

Producten dienen uiterlijk 1 juni binnen te zijn op dit adres.

Na afloop van de markt kunnen de kazen worden opgehaald in de Agnietenkapel, dit is op 4 juni vanaf 14:00 uur op de Nieuwe Markt 100 te Gouda.

We zien uit naar de inschrijvingen en rekenen op jullie deelname, zodat we de producten weer mooi in het zonnetje kunnen zetten!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen mei 2024

De noteringscommissie is op 3 mei weer bijeen geweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor mei. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

ALKMAAR – Karavaan Festival

Karavaan Festival komt er weer aan en dat betekent ook veel theater op het platteland. Kijk hier voor meer informatie. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen april 2024

De noteringscommissie is op 5 april weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor april. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten