Geschatte leestijd: < 1 minuut
De Boer Op #4 | Geitenboerderij De Mèkkerstee
In ‘De Boer Op’ nemen we een kijkje in de keuken bij onze hardwerkende boeren, met ieder zijn eigen specialiteit. Voor de nieuwe aflevering reisde we af naar het zuiden van het land. We zijn te gast bij Geitenboerderij De Mèkkerstee op Goeree-Overflakkee. Piet den Hertog begon de boerderij als dagbesteding voor mensen met een beperking. Tegenwoordig is De Mèkkerstee veel meer dan een zorgboerderij. Er wordt ambachtelijk geitenijs gemaakt, prijswinnende kazen van geiten- en koeienmelk en sinds kort is er ook een unieke geitengatenkaas in productie gegaan. Piet vertelt alles over zijn geitenproducten in De Boer Op.
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
De BBZ groeit!
De BBZ krijgt regelmatig aanmeldingen van nieuwe leden. Soms zegt er ook wel eens een lid op. Maar we groeien langzaam! […]
Geschatte leestijd: 4 minuten
Advertorial: Firma C. van ‘t Riet automatiseert de kaasmakerij van boerderij Noordam
Boerderij Noordam heeft recent de kaasmakerij door de firma C. van ’t Riet laten automatiseren. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 3 minuten
Arjan Schimmel: “Het imago van de Goudse Kaas is goed”
Arjan Schimmel is voorzitter van Cheese Valley. Deze ‘kaasvallei’ beslaat verschillende gemeentes. Lees hier meer over de fijnproever! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten