
Geschatte leestijd: < 1 minuut

De Boer Op #4 | Geitenboerderij De Mèkkerstee
In ‘De Boer Op’ nemen we een kijkje in de keuken bij onze hardwerkende boeren, met ieder zijn eigen specialiteit. Voor de nieuwe aflevering reisde we af naar het zuiden van het land. We zijn te gast bij Geitenboerderij De Mèkkerstee op Goeree-Overflakkee. Piet den Hertog begon de boerderij als dagbesteding voor mensen met een beperking. Tegenwoordig is De Mèkkerstee veel meer dan een zorgboerderij. Er wordt ambachtelijk geitenijs gemaakt, prijswinnende kazen van geiten- en koeienmelk en sinds kort is er ook een unieke geitengatenkaas in productie gegaan. Piet vertelt alles over zijn geitenproducten in De Boer Op.
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Noteringen februari 2025

De noteringscommissie is op 7 februari weer bijeengekomen voor overleg over de notering. Bekijk hier de noteringen van februari. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Wim van der Voet: “Het is een feest om te doen!”
Wim van der Voet won tijdens keuringen van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours een zilveren medaille in de categorie ‘Detailhandel’. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Land van Boer en Zuivel: “Van een cursus geitenhouden naar een veelzijdig familiebedrijf”
Midden in het Groene Hart, op de Beukenhoeve in Papekop, runnen Harold en Harriët Vlooswijk met passie hun boerderij Sik en Blaar. […]
Geschatte leestijd: 6 minuten