
Geschatte leestijd: < 1 minuten

De Boer Op #4 | Geitenboerderij De Mèkkerstee
In ‘De Boer Op’ nemen we een kijkje in de keuken bij onze hardwerkende boeren, met ieder zijn eigen specialiteit. Voor de nieuwe aflevering reisde we af naar het zuiden van het land. We zijn te gast bij Geitenboerderij De Mèkkerstee op Goeree-Overflakkee. Piet den Hertog begon de boerderij als dagbesteding voor mensen met een beperking. Tegenwoordig is De Mèkkerstee veel meer dan een zorgboerderij. Er wordt ambachtelijk geitenijs gemaakt, prijswinnende kazen van geiten- en koeienmelk en sinds kort is er ook een unieke geitengatenkaas in productie gegaan. Piet vertelt alles over zijn geitenproducten in De Boer Op.
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Radeloos maar strijdbaar

Anje Grin uit Biddinghuizen bereikte in de afgelopen weken veel aandacht voor haar verhaal door het via social media te verspreiden. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Zorgen voor een gezonde toekomst: “We willen samen blijven groeien”
Midden in het groene landschap van het Zeeuwse Middelburg ligt de ‘Schatkamer van Schellach’, een kaasboerderij met koeien, winkel, kaasmakerij, zuivelproductie, kinderopvang en Bed & Breakfast. […]
Geschatte leestijd: 4 minuten
De koeien lusten geen gras
Soms heb je van die gesprekken waarvan je meteen weet dat het een column wordt. We schuilden voor een geweldige regenbui, ‘we’ zijn de kaasmaker en ik. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten