Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: 2 minuten


veel-consumenten-bereikt-met-oktober-boerenkaasmaand

Veel consumenten bereikt met Oktober Boerenkaasmaand

De Oktober Boerenkaasmaand ligt weer achter ons. In deze maand werd uw kaas, gemaakt op de boerderij, extra onder de aandacht gebracht. We streven immers naar meer verkoop van kaas gemaakt op de boerderij.

De BBZ had ook dit jaar weer een heel leuke actie voor klanten: bij aankoop van 500 gram kaas gemaakt op de boerderij een heel leuke set ansichtkaarten cadeau. Deze actie is op poten gezet in samenwerking met Landleven. Veel boerderijwinkels hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om extra sets kaarten te bestellen.

Social media

Met de social media-campagne hebben we weer veel consumenten weten te bereiken. De actie is uitgezet via de handel en ook naar jullie als leden. Van de leden hebben 22 boerderijwinkels zich aangemeld. Voor de winkels die zich aangemeld hadden voor de Facebook-actie, werd door VRHL een advertentie gemaakt. De advertentie werd geplaatst in de omgeving van de betreffende kaaswinkel. De advertentie was daardoor zichtbaar in het dorp of de wijk rondom de locatie van de winkel. Daarnaast kon de boerderijwinkel de advertentie op de eigen tijdlijn plaatsen. Per bedrijf waren er circa 22.000 weergaven op social media.

Bereik van 4.000 kaasspeciaalzaken

Ook hebben we een advertentie kunnen plaatsten in Lekkernijver, hiermee hadden we een bereik van 4.000 kaasspeciaalzaken. Doordat de actie vermeld werd in onder andere een Landleven-nieuwsbrief, was er een enorme toename in het aantal bezoekers van onze website. We kunnen terugkijken op een geslaagde actie met veel positieve reacties.

Winnaars kazen van 10 kilo

Tijdens de actie Oktober Boerenkaasmaand maakten consumenten kans om een van de vijf kazen van 10 kilogram te winnen als zij zich inschreven voor de digitale nieuwsbrief. Uit de maar liefst 349 nieuwe inschrijvingen voor de digitale nieuwsbrief, zijn er vijf winnaars naar voren gekomen.

Onderstaande digitale nieuwsbrieflezers krijgen binnenkort een 10 kilo-kaas bezorgd:

– 
Anita vd Hoek
– Carry vd Voorde
– Jan
– Jan-Willem Elsenaar
– Henriette Boudewijn

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen juli 2024

De noteringscommissie is op 5 juli weer bijeengekomen voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen voor juli. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen juni 2024

De noteringscommissie is op 7 juni weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor juni. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit zijn de winnaars van de Nationale Competities Foodspecialiteiten 2024!

Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten van Vakcentrum Foodspecialiteiten, zijn de winnaars bekendgemaakt. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten