Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: 3 minuten


Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 en 27 september in Expo Houten

Een prikkeling voor al je zintuigen, dat vind je op de internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten. Die vindt plaats op maandag 26 en dinsdag 27 september 2022 van 13.00 uur tot 22.00 uur in Expo Houten! De beursvloer is gevuld met veel lekkers voor jouw foodspecialiteitenwinkel. Ook vind je hier overige producten of diensten die je onderneming compleet maken.

Met een gemiste editie (2020) en een aangepaste beurs (2021) in coronatijd, zijn nu alle voorbereidingen volop in gang voor wat lijkt de grootste Vakbeurs Foodspecialiteiten tot op heden te worden. Niet alleen trouwe exposanten zien wij weer terugkomen, maar meer dan ooit hebben zich nieuwe producenten en groothandels aangemeld.

Marktplein

Het marktplein is niet meer weg te denken van de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Dit jaar vind je in hal 1 op het fantastische marktplein met name start-ups en niche producten. Kom het marktplein bezoeken en ontdek het zelf!

Noviteiten

De noviteitenstand waar deelnemers hun

belangrijkste innovaties van het afgelopen jaar tentoonstellen, is elk jaar weer een van de grootste redenen om de vakbeurs te bezoeken. Elke bezoeker wil zich ervan verzekeren dat ze alle nieuwe producten voor het belangrijkste seizoen hebben gespot. Dit jaar word je als bezoeker verrast door een compleet nieuw uiterlijk van de noviteitenstand. En natuurlijk is er de uitreiking van de ‘Beste Noviteit 2022’. De prijs wordt door een professionele jury uitgereikt op maandag 26 september om 19.00 uur.

Competitie ‘mooiste kerstpakket 2022’

Voor ondernemers én hun team is er dit jaar weer de competitie ‘Mooiste kerstpakket 2022’. De deelnemende winkels laten hun kerstpakket beoordelen door de bezoekers van de vakbeurs en na afloop wordt duidelijk wie de winnaar is. Hij of zij wordt in de winkel verrast met het nieuws en de bij behorende trofee! Wil je deelnemen aan deze competitie? Stuur dan een e-mail naar info@foodspecialiteiten.nl voor meer informatie.

Nederlands nationaal kaaskeur concours

Al sinds jaar en dag is de Nationale Kaaskeuring een vertrouwd gezicht op de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Hier kunnen kaasliefhebbers (professionals én liefhebbers) hun kaaskennis meten door anoniem mee te doen aan de kaaskeuringen van binnenlandse kazen. Kijk meer voor informatie op www.nnkc.nl.

Restaurant + terras

Het restaurant is uitsluitend voor het diner geopend van 17:00 tot 20:00 uur. Hier kan onbeperkt gegeten worden incl. één consumptie voor slechts € 29,95. Op de beursvloer zijn meerdere terrassen om overdag iets lekkers te halen.

Bezoeken

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is gratis te bezoeken. Tickets zijn te bestellen op www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl

Voor de agenda

De Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op maandag 26 september en dinsdag 27 september van 13.00 tot 22.00 uur.

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen april 2024

De noteringscommissie is op 5 april weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor april. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Cum Laude Awards 2024

Alle winnaars van een platina medaille worden een voor een op het podium geroepen. Bekijk alle winnaars van de Cum Laude Awards hier. […]
Geschatte leestijd: 4 minuten

Ferry Wijsman: “Groente is superdivers!”

Ferry Wijsman verzorgde het sponsordiner. Kaas van de boerderij en boerderijzuivel speelt een grote rol in zijn bestaan als chef-kok. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten