
Geschatte leestijd: < 1 minuten

Terugkijken: Lekker van Streek
In het tv-programma ‘Lekker van streek’ van Omroep Brabant gaat kok Danny Jansen op zoek naar de lekkerste smaken van de Brabantse streken. In de uitzending van 20 februari 2021 gaat hij langs bij zuivelboerderij de Kern in Drunen en ziet hij hoe ze zelf boter en karnemelk maken. Heb je de uitzending gemist? Bekijk ‘m hier:
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Radeloos maar strijdbaar

Anje Grin uit Biddinghuizen bereikte in de afgelopen weken veel aandacht voor haar verhaal door het via social media te verspreiden. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Zorgen voor een gezonde toekomst: “We willen samen blijven groeien”
Midden in het groene landschap van het Zeeuwse Middelburg ligt de ‘Schatkamer van Schellach’, een kaasboerderij met koeien, winkel, kaasmakerij, zuivelproductie, kinderopvang en Bed & Breakfast. […]
Geschatte leestijd: 4 minuten
De koeien lusten geen gras
Soms heb je van die gesprekken waarvan je meteen weet dat het een column wordt. We schuilden voor een geweldige regenbui, ‘we’ zijn de kaasmaker en ik. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten