Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


lekker_van_streek_boerenzuivel (1)

Terugkijken: Lekker van Streek

In het tv-programma ‘Lekker van streek’ van Omroep Brabant gaat kok Danny Jansen op zoek naar de lekkerste smaken van de Brabantse streken. In de uitzending van 20 februari 2021 gaat hij langs bij zuivelboerderij de Kern in Drunen en ziet hij hoe ze zelf boter en karnemelk maken. Heb je de uitzending gemist? Bekijk ‘m hier:

https://www.omroepbrabant.nl/tv/programma/3134860/Lekker-van-streek/aflevering/3336760/Lekker-van-streek

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

“Ik hoef de mensen echt niet te vertellen hoe ze kaas moeten maken.”

Bert Andreae werkt sinds 1997 bij het COKZ, het Centraal Orgaan voor KwaliteitsZaken. Lees hier het hele verhaal! […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Crowdfunding

Crowdfunding. In 2019 verhuisden Mieke en Gerard Mul, samen met hun jonge kinderen van Drenthe naar Warmond, naar Boerderij Boterhuys. […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Brian Luikel: “Alles van Nederlandse bodem”

Brian Luikel is eigenaar van Restaurant Neder in Alkmaar. “Ik heb nooit een koksopleiding gevolgd." Lees hier zijn verhaal. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten