Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


lekker_van_streek_boerenzuivel (1)

Terugkijken: Lekker van Streek

In het tv-programma ‘Lekker van streek’ van Omroep Brabant gaat kok Danny Jansen op zoek naar de lekkerste smaken van de Brabantse streken. In de uitzending van 20 februari 2021 gaat hij langs bij zuivelboerderij de Kern in Drunen en ziet hij hoe ze zelf boter en karnemelk maken. Heb je de uitzending gemist? Bekijk ‘m hier:

https://www.omroepbrabant.nl/tv/programma/3134860/Lekker-van-streek/aflevering/3336760/Lekker-van-streek

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Radeloos maar strijdbaar

Anje Grin uit Biddinghuizen bereikte in de afgelopen weken veel aandacht voor haar verhaal door het via social media te verspreiden. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Zorgen voor een gezonde toekomst: “We willen samen blijven groeien”

Midden in het groene landschap van het Zeeuwse Middelburg ligt de ‘Schatkamer van Schellach’, een kaasboerderij met koeien, winkel, kaasmakerij, zuivelproductie, kinderopvang en Bed & Breakfast. […]
Geschatte leestijd: 4 minuten

De koeien lusten geen gras

Soms heb je van die gesprekken waarvan je meteen weet dat het een column wordt. We schuilden voor een geweldige regenbui, ‘we’ zijn de kaasmaker en ik. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten