![](https://bbz.boerderijzuivel.nl/wpd/wp-content/uploads/2021/01/bez.png)
Geschatte leestijd: < 1 minuut
![De Boer Op #3 | Zuivelboerderij Rofmeddow boerenzuivel_nieuwe_boer_op](https://bbz.boerderijzuivel.nl/wpd/wp-content/uploads/2021/03/boerenzuivel_nieuwe_boer_op.jpg)
De Boer Op #3 | Zuivelboerderij Rofmeddow
In ‘De Boer Op’ nemen we een kijkje in de keuken bij onze hardwerkende boeren, met ieder zijn eigen specialiteit. In de derde aflevering zijn we te gast bij Zuivelboerderij Rofmeddow in Oudewater. Familie den Brink maakt hier met veel passie verschillende ambachtelijke toetjes. De yoghurt en hangop wonnen eerder een Cum Laude Award. Hoe die prijswinnende hangop gemaakt wordt? Bekijk de video!
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Noteringen juli 2024
![](https://bbz.boerderijzuivel.nl/wpd/wp-content/uploads/2021/01/bez.png)
De noteringscommissie is op 5 juli weer bijeengekomen voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen voor juli. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Noteringen juni 2024
De noteringscommissie is op 7 juni weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor juni. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Dit zijn de winnaars van de Nationale Competities Foodspecialiteiten 2024!
Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten van Vakcentrum Foodspecialiteiten, zijn de winnaars bekendgemaakt. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten