Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


boerenzuivel_nieuwe_boer_op

De Boer Op #3 | Zuivelboerderij Rofmeddow

In ‘De Boer Op’ nemen we een kijkje in de keuken bij onze hardwerkende boeren, met ieder zijn eigen specialiteit. In de derde aflevering zijn we te gast bij Zuivelboerderij Rofmeddow in Oudewater. Familie den Brink maakt hier met veel passie verschillende ambachtelijke toetjes. De yoghurt en hangop wonnen eerder een Cum Laude Award. Hoe die prijswinnende hangop gemaakt wordt? Bekijk de video!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen juli 2024

De noteringscommissie is op 5 juli weer bijeengekomen voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen voor juli. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen juni 2024

De noteringscommissie is op 7 juni weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor juni. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit zijn de winnaars van de Nationale Competities Foodspecialiteiten 2024!

Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten van Vakcentrum Foodspecialiteiten, zijn de winnaars bekendgemaakt. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten