Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


boerenzuivel_nieuwe_boer_op

De Boer Op #3 | Zuivelboerderij Rofmeddow

In ‘De Boer Op’ nemen we een kijkje in de keuken bij onze hardwerkende boeren, met ieder zijn eigen specialiteit. In de derde aflevering zijn we te gast bij Zuivelboerderij Rofmeddow in Oudewater. Familie den Brink maakt hier met veel passie verschillende ambachtelijke toetjes. De yoghurt en hangop wonnen eerder een Cum Laude Award. Hoe die prijswinnende hangop gemaakt wordt? Bekijk de video!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen september 2024

De noteringscommissie is op 6 september weer bijeengekomen voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen voor september. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Borg je voedselveiligheid

Als zelfzuivelaar zal je vast wel van één van de volgende situaties hebben gehoord of zelf hebben meegemaakt. Lees meer over voedselveiligheid. […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

De BBZ groeit!

De BBZ krijgt regelmatig aanmeldingen van nieuwe leden. Dit keer hebben we zeven leden gevraagd waarom ze lid van de BBZ geworden zijn. Lees hier hun motivatie […]
Geschatte leestijd: 5 minuten