Bond van Boerderijzuivelbereiders

Geschatte leestijd: 2 minuten


Boerengraskaasactie

Doen jullie mee met de boerengraskaas-campagne?

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. En dat laten wij van de Bond van Boerderijzuivelbereiders uiteraard niet ongemoeid. Zon, glanzend en wuivend gras met daarop Hollands trots: jullie koeien, schapen en geiten! De graskaas is weer in de maak.

Omdat we zo trots zijn op onze producten gaan we ook dit jaar weer van start met de Boerengraskaas-campagne. En net als voorgaande jaren gaan we hier ook in 2021 een succes van maken. Doen jullie mee?

Ja, ik doe mee!

Kraskaarten voor de klant

Jullie krijgen ook dit jaar weer de kans om je in te schrijven voor de lokale socialmediacampagne die loopt van 17 t/m 30 mei. Als je meedoet krijg je er een bundel kraskaarten bij, waarmee de klant kans maakt op een dinerbon t.w.v. € 100,-. Landelijk worden er 5 van deze winnende loten willekeurig ingestoken. Wat sowieso in elke bundel van 100 kraskaarten zit, zijn 10 winnende kraskaarten waarmee de klant iets wint wat jij zelf beschikbaar stelt. Denk hierbij aan een pakje roomboter, doos eieren of pondje kaas, gemaakt op de boerderij.

Advertentie voor jouw boerderijwinkel

Om meer mensen te laten weten dat jij graskaasproducten aanbiedt (ook grasboter en karnemelk), willen we een socialmedia-advertentie opzetten. Deze advertentie op Facebook is speciaal ingericht voor jouw boerderijwinkel.

Hoe werkt het?

Jij en de Bond van Boerderijzuivelbereiders delen de kosten; jij betaalt € 50,- voor de advertentiekosten en de Bond van Boerderijzuivelbereiders betaalt voor het maken en instellen van de advertentie. De kraskaarten krijg je van de Bond erbij. Daarnaast ontvang je ook twee A4-actieposters en twee A3-actieposters om in jouw winkel op te hangen en zullen we socialmediaposts (teksten en beelden) aanleveren die je op je eigen social kanalen kunt delen.

De advertentie wordt geplaatst op het account van Boerderijzuivel, jouw boerderijwinkel wordt hierin getagd en deze wordt geadverteerd in jouw omgeving. Daarnaast maken we de advertentie heel relevant voor de doelgroep!

Goed om te weten:

  • Wij stellen de advertentie in op het account van Boerderijzuivel, zichtbaar in een straal van 25 kilometer rondom jullie locatie. Jouw boerderijwinkel wordt hierin getagd.
  • De Bond van Boerderijzuivelbereiders betaalt de kosten voor het opmaken en instellen van de advertentie.
  • Jij betaalt alleen € 50,- voor de advertentiekosten.
  • Daarnaast ontvang je van ons GRATIS vier posters, 1 bundel met 100 kraskaarten en digitaal materiaal om te plaatsen op je eigen social kanalen.
  • Wil je extra kraskaarten, dan kosten deze per bundel € 8,50.

Ben je enthousiast en doe je mee? Vul dan uiterlijk 16 april 2021 het formulier in op www.boerengraskaas.nl/promotie. Dan zorgen wij voor een mooie campagne in week 20 en 21 en maken we samen weer een groot succes van de boerengraskaas!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

De Boerenversneller

Ook in ‘De Boerenversneller’ gaan boeren op zoek naar innovatiemogelijkheden binnen hun bedrijf. Dit is onderdeel van De Nieuwe Boerenfamilie […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Algemene Ledenvergadering

Donderdag 2 september hield de BBZ zijn algemene ledenvergadering op Fort Wierickerschans in Bodegraven. Lees hier meer. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Vakbeurs Foodspecialiteiten

Het mag weer. De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten is dé vakbeurs voor ondernemers en/of inkopers die werken met foodspecialiteiten. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten