
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Cursus Zuiveltechnologie van HAS Bedrijfsopleidingen
De consument verwacht niet anders dan dat zuivelproducten veilig, houdbaar en lekker zijn. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In de cursus Zuiveltechnologie leer je er alles over. Iets voor jou? De cursus start op 2 september.
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Noteringen juli 2025

De noteringscommissie is op 4 juli weer bij elkaar geweest voor overleg over de noteringen. Bekijk hier de noteringen van juli. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Noteringen juni 2025
Op 6 juni is de noteringscommissie weer bijeengeweest om overleg te voeren over de notering. Bekijk hier de noteringen voor juni. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
De BBZ groeit!
Vier nieuwe leden vertellen waarom ze lid van de BBZ zijn geworden. Zeg het voort, dan blijven we groeien voor jouw belang! […]
Geschatte leestijd: 4 minuten