![](https://bbz.boerderijzuivel.nl/wpd/wp-content/uploads/2021/01/bez.png)
Geschatte leestijd: < 1 minuut
![Cursus Zuiveltechnologie van HAS Bedrijfsopleidingen pasteur_boerenzuivel](https://bbz.boerderijzuivel.nl/wpd/wp-content/uploads/2021/03/pasteur_boerenzuivel.jpg)
Cursus Zuiveltechnologie van HAS Bedrijfsopleidingen
De consument verwacht niet anders dan dat zuivelproducten veilig, houdbaar en lekker zijn. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In de cursus Zuiveltechnologie leer je er alles over. Iets voor jou? De cursus start op 2 september.
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Noteringen juli 2024
![](https://bbz.boerderijzuivel.nl/wpd/wp-content/uploads/2021/01/bez.png)
De noteringscommissie is op 5 juli weer bijeengekomen voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen voor juli. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Noteringen juni 2024
De noteringscommissie is op 7 juni weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor juni. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Dit zijn de winnaars van de Nationale Competities Foodspecialiteiten 2024!
Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten van Vakcentrum Foodspecialiteiten, zijn de winnaars bekendgemaakt. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten