Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


pasteur_boerenzuivel

Cursus Zuiveltechnologie van HAS Bedrijfsopleidingen

De consument verwacht niet anders dan dat zuivelproducten veilig, houdbaar en lekker zijn. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In de cursus Zuiveltechnologie leer je er alles over. Iets voor jou? De cursus start op 2 september.

Schrijf je hier in!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten