
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Cursus Zuiveltechnologie van HAS Bedrijfsopleidingen
De consument verwacht niet anders dan dat zuivelproducten veilig, houdbaar en lekker zijn. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In de cursus Zuiveltechnologie leer je er alles over. Iets voor jou? De cursus start op 2 september.
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Noteringen april 2025

Op 4 april is de noteringscommissie opnieuw bijeengeweest om de ontwikkelingen op de markt te bespreken. Bekijk hier de noteringen voor april. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
De BBZ groeit!
Vier nieuwe leden vertellen waarom ze lid van de BBZ zijn geworden. Zeg het voort, dan blijven we groeien voor jouw belang! […]
Geschatte leestijd: 4 minuten
Paradekaasje: Kaas met beroemde stukjes augurk
“Ik zat te kijken en kreeg ineens het idee om kaas te maken met augurken”, vertelt Renzo Nap (21). Lees hier zijn verhaal. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten