Bond van Boerderijzuivelbereiders

Geschatte leestijd: 2 minuten


bericht-bbz-voorzitter

Bericht van de BBZ-voorzitter

Afgelopen week was het erg druk hier op de boerderij. Na een spontane actie op Facebook zijn we overrompeld door vele bestellingen in onze webshop.

Gelukkig kan ik altijd op hulp rekenen van een paar pittige meiden die altijd voor me klaarstaan. Deze meiden hebben mijn vader nooit gekend, omdat hij al meer dan twintig jaar niet meer onder ons is. Wel gedenk ik altijd nog even zijn verjaardag, en bij toeval was dat net hier de drukste dag van het jaar. En als ik twintig jaar geleden tegen hem had gezegd: er komt nog eens een dag dat we alle kaas verkopen via internet, dan had hij mij voor gek verklaard. Zo snel gaat het gewoon, er gebeurt ontzettend veel om ons heen. Bijna te veel om bij te houden en toch zullen we met onze tijd mee moeten gaan.

De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders probeert ook met zijn tijd mee te gaan en durft een andere weg in te slaan. We hebben besloten om in goed overleg met AgriMedia de samenwerking te beëindigen. Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van De Zelfkazer, en op 11 december verschijnt de laatste papieren Zelfkazer die door AgriMedia is gemaakt. Maar geen zorgen, we hebben een andere uitgever gevonden die jullie als lezer gaat verrassen met een nieuw blad waarin de boerderijzuivel centraal staat.

Een woord van dank gaat vooral uit naar Henk ten Have en al zijn collega’s die twaalf jaar het vakblad De Zelfkazer hebben verzorgd. Met Henk heb ik een goede band opgebouwd de laatste paar jaar en ik kon altijd op hem rekenen. Meestal neem ik de deadline van een voorwoord niet zo nauw, en daar was altijd weer een mouw aan te passen door hem. Henk, hartelijk dank voor je inzet en geduld!

Rest mij om iedereen via deze weg een goede feestmaand toe te wensen. Maak het allerbeste ervan, geniet van de kleine dingen en wees trots op jullie product!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

De Boerenversneller

Ook in ‘De Boerenversneller’ gaan boeren op zoek naar innovatiemogelijkheden binnen hun bedrijf. Dit is onderdeel van De Nieuwe Boerenfamilie […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Algemene Ledenvergadering

Donderdag 2 september hield de BBZ zijn algemene ledenvergadering op Fort Wierickerschans in Bodegraven. Lees hier meer. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Vakbeurs Foodspecialiteiten

Het mag weer. De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten is dé vakbeurs voor ondernemers en/of inkopers die werken met foodspecialiteiten. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten