Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


Versspeciaalzaken-tonen-kracht-tv-spot

Versspeciaalzaken tonen hun kracht in tv-spot

Versspeciaalzaken, waaronder de kaasspeciaalzaken, laten in een nieuwe tv-spot gezamenlijk de kracht zien van de ‘versspecialist in jouw buurt’. Dat meldt Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

‘Vers en met liefde’ is de boodschap van de tv-spot van onder andere de kaasspeciaalzaken, slagers, poeliers, groentespeciaalzaken en bakkers. De tv-spot is sinds 27 april te zien op de publieke zenders.

In de tv-spot is te zien voor welke kernkwaliteiten deze verswinkeliers staan, zoals lokaal betrokken, huisgemaakte en unieke producten, kennis van de herkomst en passie voor de producten, persoonlijk contact, veilig winkelen en het betreft straat- en sfeerbepalende winkels.

De commercial is een eerste vorm van gezamenlijke communicatie door de versspecialisten en vormt een opmaat naar een langer lopende consumentencampagne en bredere samenwerking binnen de branches.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten