Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


Start-zoektocht-Beste-Foodspecialist-Boerenkaas

Start zoektocht naar Beste Foodspecialist Boerenkaas

De wedstrijd om Nederlands Beste Foodspecialist Boerenkaas is weer begonnen. Op 20 april worden de winnaars bekendgemaakt, meldt Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

Een deskundige vakjury beoordeelt deelnemende winkels onder meer op hun visie op het vak en de branche, het ondernemings- en winkelmanagement, het vakmanschap, voorlichting richting de klant en de performance van de winkel. Mysteryshoppers bezoeken de winkels en beoordelen het aanbod, de winkeluitstraling en de behandeling in de winkel.

Op 11 maart zijn de finalisten bekend. Na een finaleronde wordt op 20 april de prijs uitgereikt aan de winnaar tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten in Studio 21 in Hilversum. Ook worden er dan prijzen uitgereikt aan Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel en Nederlands Beste Foodspecialist Charcuterie.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten