Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Start-zoektocht-Beste-Foodspecialist-Boerenkaas

Start zoektocht naar Beste Foodspecialist Boerenkaas

De wedstrijd om Nederlands Beste Foodspecialist Boerenkaas is weer begonnen. Op 20 april worden de winnaars bekendgemaakt, meldt Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

Een deskundige vakjury beoordeelt deelnemende winkels onder meer op hun visie op het vak en de branche, het ondernemings- en winkelmanagement, het vakmanschap, voorlichting richting de klant en de performance van de winkel. Mysteryshoppers bezoeken de winkels en beoordelen het aanbod, de winkeluitstraling en de behandeling in de winkel.

Op 11 maart zijn de finalisten bekend. Na een finaleronde wordt op 20 april de prijs uitgereikt aan de winnaar tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten in Studio 21 in Hilversum. Ook worden er dan prijzen uitgereikt aan Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel en Nederlands Beste Foodspecialist Charcuterie.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen juni 2024

De noteringscommissie is op 7 juni weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor juni. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit zijn de winnaars van de Nationale Competities Foodspecialiteiten 2024!

Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten van Vakcentrum Foodspecialiteiten, zijn de winnaars bekendgemaakt. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten

Veiling van de Reuzengraskaas levert recordbedrag van € 23.200,- op

Kaaskoning John de Goey doet laatste bod veiling Nationale Graskaasdag 2024 en is koper van de reuzengraskaas. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten