Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Start-zoektocht-Beste-Foodspecialist-Boerenkaas

Start zoektocht naar Beste Foodspecialist Boerenkaas

De wedstrijd om Nederlands Beste Foodspecialist Boerenkaas is weer begonnen. Op 20 april worden de winnaars bekendgemaakt, meldt Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

Een deskundige vakjury beoordeelt deelnemende winkels onder meer op hun visie op het vak en de branche, het ondernemings- en winkelmanagement, het vakmanschap, voorlichting richting de klant en de performance van de winkel. Mysteryshoppers bezoeken de winkels en beoordelen het aanbod, de winkeluitstraling en de behandeling in de winkel.

Op 11 maart zijn de finalisten bekend. Na een finaleronde wordt op 20 april de prijs uitgereikt aan de winnaar tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten in Studio 21 in Hilversum. Ook worden er dan prijzen uitgereikt aan Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel en Nederlands Beste Foodspecialist Charcuterie.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

“Ik hoef de mensen echt niet te vertellen hoe ze kaas moeten maken.”

Bert Andreae werkt sinds 1997 bij het COKZ, het Centraal Orgaan voor KwaliteitsZaken. Lees hier het hele verhaal! […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Crowdfunding

Crowdfunding. In 2019 verhuisden Mieke en Gerard Mul, samen met hun jonge kinderen van Drenthe naar Warmond, naar Boerderij Boterhuys. […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Brian Luikel: “Alles van Nederlandse bodem”

Brian Luikel is eigenaar van Restaurant Neder in Alkmaar. “Ik heb nooit een koksopleiding gevolgd." Lees hier zijn verhaal. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten