Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Organisatie_Cum_Laude_Awards_BoerenZuivel

Organisatie Cum Laude Awards zoekt hulp!

De organisatie van de nieuwe editie van Cum Laude Awards is in volle gang. De technische keuringen door keurmeesters vinden plaats op 13 en 14 maart 2023 bij Fort Wierickerschans in Bodegraven. Op 15 en 16 maart is de keuring van de allerbeste kazen en zuivel. Deze keer niet door prominenten, maar door consumenten uit het hele land die door sponsoren worden geselecteerd. Het is ook eindelijk weer mogelijk om een ouderwets gezellige uitslagenavond te organiseren, waarop we elkaar kunnen ontmoeten.

De uitslagenavond is op donderdag 16 maart. En daarbij hebben we jouw hulp nodig, want dit evenement kunnen we alleen organiseren dankzij de hulp van vele vrijwilligers.

Wil je helpen, tijdens de keuringen of op een andere manier? Mail dan naar Marije van der Poel: m.vanderpoel@boerderijzuivel.nl


Rectificatie in artikel: De Houdbaarheidstermijn van zuivelproducten
In Boer en Zuivel 5/2022 staat dat norm op de THT-datum is dat niet meer dan 100 gram Listeria Monocytogenes aanwezig mag zijn. Dit moet zijn: op de THT-datum moet minder dan 100 Listeria Monocytogenes per gram aanwezig zijn.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen november 2025

De noteringscommissie is weer bijeengeweest om de prijsnoteringen te bespreken. Bekijk hier de noteringen van november! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Wim Tiemessen: “De smaak was onvoorstelbaar”

Wim Tiemessen zet zich al jaren in om authentieke kazen uit het buitenland onder de aandacht te brengen. Lees het verhaal van de Fijnproever. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut

De BBZ groeit! – Oktober 2025

De BBZ groeit! Dit keer vertellen vier nieuwe leden waarom ze lid van de BBZ zijn geworden. Lees hier hun verhalen. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten