Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Oktober-Boerenkaasmaand

Oktober Boerenkaasmaand

Het is weer bijna oktober en zoals je weet is het dan Oktober Boerenkaasmaand. In deze maand brengt de BBZ de Boerenkaas en kaas gemaakt op de boerderij extra onder de aandacht met een leuke promotieactie.

Net als bij de voorgaande campagnes (Cum Laude Kaas en Graskaas) krijgen BBZ-leden weer volop de mogelijkheid om van de actie mee te profiteren. De BBZ en zijn leden streven immers naar meer verkoop van kaas die gemaakt is op de boerderij. De leden die middels de inventarisatielijst hebben aangegeven een boerderijwinkel te hebben met kaas gemaakt op de boerderij, ontvangen hierover informatie.

Ansichtkaarten

De actie van van dit jaar is: een heel leuke set ansichtkaarten cadeau voor de klant bij  aankoop van 500 gram kaas gemaakt op de boerderij. Deze actie heeft de BBZ op poten gezet in samenwerking met Landleven. En met een social media-campagne hoopt de BBZ weer veel consumenten te bereiken.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

“Ik hoef de mensen echt niet te vertellen hoe ze kaas moeten maken.”

Bert Andreae werkt sinds 1997 bij het COKZ, het Centraal Orgaan voor KwaliteitsZaken. Lees hier het hele verhaal! […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Crowdfunding

Crowdfunding. In 2019 verhuisden Mieke en Gerard Mul, samen met hun jonge kinderen van Drenthe naar Warmond, naar Boerderij Boterhuys. […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Brian Luikel: “Alles van Nederlandse bodem”

Brian Luikel is eigenaar van Restaurant Neder in Alkmaar. “Ik heb nooit een koksopleiding gevolgd." Lees hier zijn verhaal. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten