Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


Oktober-Boerenkaasmaand

Oktober Boerenkaasmaand

Het is weer bijna oktober en zoals je weet is het dan Oktober Boerenkaasmaand. In deze maand brengt de BBZ de Boerenkaas en kaas gemaakt op de boerderij extra onder de aandacht met een leuke promotieactie.

Net als bij de voorgaande campagnes (Cum Laude Kaas en Graskaas) krijgen BBZ-leden weer volop de mogelijkheid om van de actie mee te profiteren. De BBZ en zijn leden streven immers naar meer verkoop van kaas die gemaakt is op de boerderij. De leden die middels de inventarisatielijst hebben aangegeven een boerderijwinkel te hebben met kaas gemaakt op de boerderij, ontvangen hierover informatie.

Ansichtkaarten

De actie van van dit jaar is: een heel leuke set ansichtkaarten cadeau voor de klant bij  aankoop van 500 gram kaas gemaakt op de boerderij. Deze actie heeft de BBZ op poten gezet in samenwerking met Landleven. En met een social media-campagne hoopt de BBZ weer veel consumenten te bereiken.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten