Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


oktober-boerenkaasmaand

Doe jij mee met de Oktober Boerenkaasmaand?

Schrijf je uiterlijk vrijdag 9 september 2022 in!

Boerderijzuivelbereiders zijn ongelofelijk trots op de smakelijke producten die ze maken en verkopen. Of je nu boerenkaas maakt en verkoopt of kaas van de boerderij, zachte kazen, geiten- of schapenkaasjes, yoghurt, boerenboter of karnemelk. In oktober zetten we onze kaas en zuivel extra ‘in het zonnetje’ en geven we het de aandacht die het verdient tijdens de Oktober Boerenkaasmaand.

Klanten vinden het altijd leuk om iets extra’s te krijgen. Omdat we volop bezig zijn met onze toekomst én met de volgende generatie, hebben we een puzzelboekje gemaakt voor de kids. Spelenderwijs willen we ze iets vertellen over de boerderij en onze zuivel. Het is een superleuk boekje dat je gratis aan je klanten meegeeft bij aankoop van kaas of zuivel, gemaakt op de boerderij.

Campagneperiode

De campagne Oktober Boerenkaasmaand loopt (hoe kan het ook anders 😉) van 1 t/m 31 oktober. 

Postermateriaal, vlaggenlijn en puzzelboekjes voor jouw boerderijwinkel

Als je meedoet aan de campagne krijg je GRATIS twee A3- en twee A4-posters plus een vlaggenlijn om jouw boerderijwinkel mee te versieren. Bovendien ontvang je honderd puzzelboekjes. Als je meer puzzelboekjes nodig hebt, dan kan dat tegen een kleine vergoeding.

Kant-en-klare social mediaberichten

Om meer mensen tijdens de Oktober Boerenkaasmaand te bereiken, is het belangrijk dat je volop aandacht besteedt aan berichten op sociale media. Om het je makkelijk te maken leveren we kant-en-klare berichten (tekst en afbeeldingen). Knippen, plakken, klaar!

Ben je enthousiast en doe je mee?

Om niet méér drukwerk te maken dan nodig, is het belangrijk dat je op tijd inschrijft voor deelname aan de campagne. Vul daarom uiterlijk vrijdag 9 september 2022 dit inschrijfformulier in.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor januari 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 6 januari weer bijeengeweest voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen voor januari. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

“Onze ambitie voor dit jaar? Vergemakkelijken”

De Lange Hoeve: een kaasboerderij met winkel. En ze runnen een toeristisch bedrijf. Hoe houden zij de ballen in de lucht? […]
Geschatte leestijd: 3 minuten

Organisatie Cum Laude Awards zoekt hulp!

De organisatie van de nieuwe editie van Cum Laude Awards is in volle gang. De technische keuringen door keurmeesters vinden plaats op 13 en 14 maart 2023 bij Fort Wierickerschans […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten