Geschatte leestijd: < 1 minuut
De Boer Op #3 | Zuivelboerderij Rofmeddow
In ‘De Boer Op’ nemen we een kijkje in de keuken bij onze hardwerkende boeren, met ieder zijn eigen specialiteit. In de derde aflevering zijn we te gast bij Zuivelboerderij Rofmeddow in Oudewater. Familie den Brink maakt hier met veel passie verschillende ambachtelijke toetjes. De yoghurt en hangop wonnen eerder een Cum Laude Award. Hoe die prijswinnende hangop gemaakt wordt? Bekijk de video!
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
De BBZ Groeit! – December 2025
De BBZ groeit! Dit keer vertellen drie nieuwe leden waarom ze lid van de BBZ zijn geworden. Lees hier hun verhalen. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten
Paradekaasje: Rijstepap zoals oma ‘m maakte
Via de automaten bij Zuivel van Nu in Velden, worden wekelijks ongeveer 500 zuivelproducten verkocht. De Boeren Rijstepap is erg populair. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
Kaasroof zet ondernemers op scherp
Het is de nachtmerrie van elke boer en kaasmaker, kaasroof. Waar je jaren keihard aan hebt gewerkt, is in één nacht verdwenen. […]
Geschatte leestijd: 6 minuten