Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


boerenzuivel_nieuwe_boer_op

De Boer Op #3 | Zuivelboerderij Rofmeddow

In ‘De Boer Op’ nemen we een kijkje in de keuken bij onze hardwerkende boeren, met ieder zijn eigen specialiteit. In de derde aflevering zijn we te gast bij Zuivelboerderij Rofmeddow in Oudewater. Familie den Brink maakt hier met veel passie verschillende ambachtelijke toetjes. De yoghurt en hangop wonnen eerder een Cum Laude Award. Hoe die prijswinnende hangop gemaakt wordt? Bekijk de video!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

De BBZ groeit!

Vier nieuwe leden vertellen waarom ze lid van de BBZ zijn geworden. Zeg het voort, dan blijven we groeien voor jouw belang! […]
Geschatte leestijd: 4 minuten

Uit-de-koelkast-doos

Ochtendruzies en kaasgeuren: een liefdevolle ode aan stinkkazen, huiselijke onrust en de vurige passie voor smaak. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Mariella Freudenau: “Ik krijg er nog steeds geen genoeg van!”

Mariella Freudenau is nu 5 jaar keurmeester. Wie haar hoort praten over yoghurt, kwark en kaas, zou denken dat ze het al lang doet. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten