Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


nieuwe-bbz-secretaris

Nieuwe BBZ-secretaris

De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders heeft een nieuwe secretaris: Heleen Brantenaar. Zij stelt zich graag aan u voor.

“Mijn naam is Heleen Brantenaar en sinds 1 november jl. mag ik de rol vervullen van secretaris van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders. Ik ben getrouwd met Rick Brantenaar en samen met onze drie katten wonen wij in de bollenstreek.

Van origine kom ik uit het bedrijfsleven waar ik diverse functies heb vervuld op het gebied van administratie, verkoop, inkoop, ICT en logistiek. In 2010 hebben mijn man en ik echter totaal het roer omgegooid en hebben wij onze droom verwezenlijkt: in september 2010 openden wij de deuren van ‘De Kazerie’, een kaas- en delicatessenwinkel in Amstelveen. Zeven jaar lang mochten wij Amstelveen en omstreken voorzien van de lekkerste kazen, noten, delicatessen en nog veel meer lekkernijen.

Gezondheidsperikelen hebben helaas roet in ’t eten gegooid en wij waren daardoor genoodzaakt in september 2017 de winkel te verkopen. Sindsdien werk ik als zzp’er en word ik ingehuurd voor verschillende taken en disciplines. Maar mijn hart ligt bij kaas en dan met name de kazen die gemaakt zijn op de boerderij. Ik ben dan ook oprecht trots dat de BBZ vertrouwen in mij heeft getoond om de functie van secretaris te mogen vervullen.

Ik sta u graag te woord via e-mail: secretariaat@boerderijzuivel.nl of telefonisch: 06-83962583 op woensdag van 09.00-17.00 uur en vrijdag van 09.00-12.00 uur.”

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen mei 2024

De noteringscommissie is op 3 mei weer bijeen geweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor mei. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

ALKMAAR – Karavaan Festival

Karavaan Festival komt er weer aan en dat betekent ook veel theater op het platteland. Kijk hier voor meer informatie. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen april 2024

De noteringscommissie is op 5 april weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor april. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten