Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


nationale-kaasweek

Nationale Kaasweek is terug van weggeweest

Na één jaar van afwezigheid is de Nationale Kaasweek terug. Deze feestelijke week die indertijd in het leven werd geroepen door kaasgroothandelaar Erik van Dam (De Kaasfabriek), vindt plaats van 2 tot en met 8 november 2020.

De Nationale Kaasweek wordt vanaf dit jaar georganiseerd door Stichting Foodspecialiteiten Nederland, onder meer bekend van de grootste Nederlandse vakbeurs voor foodspecialiteiten die jaarlijks in Houten wordt gehouden.

De Nationale Kaasweek is bedoeld voor zelfstandig ondernemers met een specialisme in kaas in zowel stenen winkels alsook in boerenwinkels en landwinkels, voor marktkooplui met een kaaswagen of kraam én de venters niet te vergeten.

Deze ondernemers onderscheiden zich door hun zeer grote kennis van het product: de herkomst, de bereiding én de ingrediënten. Om hun expertise luister bij te zetten is er de Nationale Kaasweek om deze boodschap over te brengen op hun klanten/gasten én om iets voor de klant terug te doen in de vorm van een premium die wordt verkregen bij een besteding van 10 euro bij een van deze specialisten.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten