Geschatte leestijd: < 1 minuut
Keuringsdienst van Waarde over opschuimmelk
Cappuccino of latte met gewone melk is voor velen niet meer van deze tijd. Tegenwoordig is er opschuimmelk. Het televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde ging op 6 februari over opschuimmelk.
Waarom is opschuimmelk beter dan gewone ouderwetse melk? Duurder is het in elk geval. Blijft het schuim echt langer staan of is die claim een beetje opgeklopt? De Keuringsdienst van Waarde zocht het uit.
De aflevering is terug te kijken op np03.nl.
Foto: Keuringsdienst van Waarde/KRO-NCRV
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Nieuwe regels rondom STEC: “Zo houden we veiligheid en traditie in balans”
STEC vormt een groeiende uitdaging in de wereld van rauwmelkse kaas. Boeren die rauwe melk verwerken moeten vanaf 1 maart 2025 periodiek testen. […]
Geschatte leestijd: 4 minuten
Land van Boer en Zuivel: “Zo geven wij onze boerderij toekomst”
Een boerderij draaiende houden én vernieuwen: dat is wat Jacolien en Teunis Mandersloot doen. Lees hier meer over IJsboerderij Vrederust. […]
Geschatte leestijd: 6 minuten
Noteringen november 2024
De noteringscommissie is op 1 november weer bijeengeweest voor overleg over de noteringen. Op de zuivelmarkt lijken kopers en verkopers af te wachten welke richting de markt zal nemen. De […]
Geschatte leestijd: 2 minuten