Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


Kaaskeuringen-NNKC-gaan-door

Kaaskeuringen NNKC gaan door

Het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) gaat in aangepaste vorm door in Expo Houten, op 28 september 2020. De inschrijvingen via de website (www.nnkc.nl, Mijn NNKC) zijn geopend.

Middels een enquête onder de keurders van 2019 heeft de organisatie van het NNKC gepeild of zij ook dit jaar, ondanks de coronaperikelen, willen meedoen aan het concours. 80 procent gaf aan graag deel te willen nemen.
De organisatie van het NNKC neemt de benodigde maatregelen voor de veiligheid van de deelnemers. Het NNKC vond afgelopen jaren plaats tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten. De vakbeurs gaat vanwege de coronamaatregelen niet door, waardoor de keuringen op de beursvloer op de begane grond van Expo Houten kunnen plaatsvinden.

Prijsuitreiking online

De prijsuitreiking zal online plaatsvinden op 8 oktober 2020. Daarvoor worden alle deelnemers uitgenodigd. De spanning of men een prijs heeft gewonnen zal volgens de organisatie online zeker niet minder zijn.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten