Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Kaaskeuringen-NNKC-gaan-door

Kaaskeuringen NNKC gaan door

Het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) gaat in aangepaste vorm door in Expo Houten, op 28 september 2020. De inschrijvingen via de website (www.nnkc.nl, Mijn NNKC) zijn geopend.

Middels een enquête onder de keurders van 2019 heeft de organisatie van het NNKC gepeild of zij ook dit jaar, ondanks de coronaperikelen, willen meedoen aan het concours. 80 procent gaf aan graag deel te willen nemen.
De organisatie van het NNKC neemt de benodigde maatregelen voor de veiligheid van de deelnemers. Het NNKC vond afgelopen jaren plaats tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten. De vakbeurs gaat vanwege de coronamaatregelen niet door, waardoor de keuringen op de beursvloer op de begane grond van Expo Houten kunnen plaatsvinden.

Prijsuitreiking online

De prijsuitreiking zal online plaatsvinden op 8 oktober 2020. Daarvoor worden alle deelnemers uitgenodigd. De spanning of men een prijs heeft gewonnen zal volgens de organisatie online zeker niet minder zijn.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

“Ik hoef de mensen echt niet te vertellen hoe ze kaas moeten maken.”

Bert Andreae werkt sinds 1997 bij het COKZ, het Centraal Orgaan voor KwaliteitsZaken. Lees hier het hele verhaal! […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Crowdfunding

Crowdfunding. In 2019 verhuisden Mieke en Gerard Mul, samen met hun jonge kinderen van Drenthe naar Warmond, naar Boerderij Boterhuys. […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Brian Luikel: “Alles van Nederlandse bodem”

Brian Luikel is eigenaar van Restaurant Neder in Alkmaar. “Ik heb nooit een koksopleiding gevolgd." Lees hier zijn verhaal. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten