
Geschatte leestijd: < 1 minuten

Goudse kaas in Libanon
Sjaak Koopman, van Kaasboerderij Koopman in De Weere, reisde begin mei naar Libanon om daar zij n expertise over het kaasmaken te delen met een Libanese kaasmakerij . Naast de zachte kazen hebben zij nu ook goudse kaasjes leren maken en is er gekeken naar wat zij nodig hebben om de kaas nog lekkerder te maken. Tot slot werd Sjaak ook nog eens uitgenodigd om bij de Nederlandse Ambassade in Libanon langs te komen. Wat een mooi zakenreisje is dat geweest!
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Noteringen voor mei 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 5 mei weer bijeengeweest voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen voor mei. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Nieuw bestuurslid: Marjon Verkleij
Marjon Verkleij – van Brentano’s Kaasboerderij in Alphen aan den Rijn – is een nieuw gezicht in het bestuur van de BBZ. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Overheerlijke Oudenboerenkaasbroodjes
Overheerlijke Oudenboerenkaasbroodjes. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten