Geschatte leestijd: < 1 minuut
Goudse kaas in Libanon
Sjaak Koopman, van Kaasboerderij Koopman in De Weere, reisde begin mei naar Libanon om daar zij n expertise over het kaasmaken te delen met een Libanese kaasmakerij . Naast de zachte kazen hebben zij nu ook goudse kaasjes leren maken en is er gekeken naar wat zij nodig hebben om de kaas nog lekkerder te maken. Tot slot werd Sjaak ook nog eens uitgenodigd om bij de Nederlandse Ambassade in Libanon langs te komen. Wat een mooi zakenreisje is dat geweest!
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Noteringen januari 2025
De noteringscommissie is op 3 januari weer bijeengeweest voor overleg over de noteringen. Lees hier de noteringen van januari. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Voedselveilige toekomst voor rauwe melk
Per 1 januari 2025 verandert de wet- en regelgeving rond de verkoop van rauwe melk. Waarom is dit eigenlijk, en wat gaat er veranderen? […]
Geschatte leestijd: 3 minuten
Wat is er mooier dan gratis energie?
De hoge gasprijs zorgt ervoor dat boeren graag van het gas afgaan of in ieder geval veel minder gas willen gebruiken. Maar hoe doe je dat? […]
Geschatte leestijd: 3 minuten