
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Goudse kaas in Libanon
Sjaak Koopman, van Kaasboerderij Koopman in De Weere, reisde begin mei naar Libanon om daar zij n expertise over het kaasmaken te delen met een Libanese kaasmakerij . Naast de zachte kazen hebben zij nu ook goudse kaasjes leren maken en is er gekeken naar wat zij nodig hebben om de kaas nog lekkerder te maken. Tot slot werd Sjaak ook nog eens uitgenodigd om bij de Nederlandse Ambassade in Libanon langs te komen. Wat een mooi zakenreisje is dat geweest!
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
De BBZ groeit!

Vier nieuwe leden vertellen waarom ze lid van de BBZ zijn geworden. Zeg het voort, dan blijven we groeien voor jouw belang! […]
Geschatte leestijd: 4 minuten
Uit-de-koelkast-doos
Ochtendruzies en kaasgeuren: een liefdevolle ode aan stinkkazen, huiselijke onrust en de vurige passie voor smaak. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Mariella Freudenau: “Ik krijg er nog steeds geen genoeg van!”
Mariella Freudenau is nu 5 jaar keurmeester. Wie haar hoort praten over yoghurt, kwark en kaas, zou denken dat ze het al lang doet. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten