Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Goudse_kaas_Libanon_boerenzuivel

Goudse kaas in Libanon

Sjaak Koopman, van Kaasboerderij Koopman in De Weere, reisde begin mei naar Libanon om daar zij n expertise over het kaasmaken te delen met een Libanese kaasmakerij . Naast de zachte kazen hebben zij nu ook goudse kaasjes leren maken en is er gekeken naar wat zij nodig hebben om de kaas nog lekkerder te maken. Tot slot werd Sjaak ook nog eens uitgenodigd om bij de Nederlandse Ambassade in Libanon langs te komen. Wat een mooi zakenreisje is dat geweest!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen december 2025

De noteringscommissie is op 5 december weer bijeengeweest om de prijsnoteringen te bespreken. Bekijk hier de noteringen van december! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen november 2025

De noteringscommissie is weer bijeengeweest om de prijsnoteringen te bespreken. Bekijk hier de noteringen van november! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Wim Tiemessen: “De smaak was onvoorstelbaar”

Wim Tiemessen zet zich al jaren in om authentieke kazen uit het buitenland onder de aandacht te brengen. Lees het verhaal van de Fijnproever. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut