Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Jan_Uitenhuis_Messeklever_Boerenzuivel

Gezien op tv: Jan Uitentuis met zijn Messeklever

In het NPO-programma ‘De Streken Van Boven’ brengt maakt culinair schrijfster én topkok Yvette van Boven een culinaire roadtrip door Nederland. Zij gaat op zoek naar de heerlijkste streekproducten en spreekt met bijzondere mensen. Ook brengt ze een bezoek aan Jan Uitentuis met Messeklever, waar ze het geheim hoort achter de lekkerste mislukte Beemsterkaas en een fonkelnieuw eigen Beemster streekgerecht met geitenkaas presenteert.

Benieuwd? Bekijk hier de uitzending terug. Zin in de lekkere streekrecepten van Yvette? Bezoek de website.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen maart 2025

De noteringscommissie is op 7 maart opnieuw bijeengeweest voor overleg over de notering. Bekijk hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen februari 2025

De noteringscommissie is op 7 februari weer bijeengekomen voor overleg over de notering. Bekijk hier de noteringen van februari. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Wim van der Voet: “Het is een feest om te doen!”

Wim van der Voet won tijdens keuringen van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours een zilveren medaille in de categorie ‘Detailhandel’. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten