
Geschatte leestijd: < 1 minuten

Gezien op tv: Jan Uitentuis met zijn Messeklever
In het NPO-programma ‘De Streken Van Boven’ brengt maakt culinair schrijfster én topkok Yvette van Boven een culinaire roadtrip door Nederland. Zij gaat op zoek naar de heerlijkste streekproducten en spreekt met bijzondere mensen. Ook brengt ze een bezoek aan Jan Uitentuis met Messeklever, waar ze het geheim hoort achter de lekkerste mislukte Beemsterkaas en een fonkelnieuw eigen Beemster streekgerecht met geitenkaas presenteert.
Benieuwd? Bekijk hier de uitzending terug. Zin in de lekkere streekrecepten van Yvette? Bezoek de website.
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Radeloos maar strijdbaar

Anje Grin uit Biddinghuizen bereikte in de afgelopen weken veel aandacht voor haar verhaal door het via social media te verspreiden. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Zorgen voor een gezonde toekomst: “We willen samen blijven groeien”
Midden in het groene landschap van het Zeeuwse Middelburg ligt de ‘Schatkamer van Schellach’, een kaasboerderij met koeien, winkel, kaasmakerij, zuivelproductie, kinderopvang en Bed & Breakfast. […]
Geschatte leestijd: 4 minuten
De koeien lusten geen gras
Soms heb je van die gesprekken waarvan je meteen weet dat het een column wordt. We schuilden voor een geweldige regenbui, ‘we’ zijn de kaasmaker en ik. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten