Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Jan_Uitenhuis_Messeklever_Boerenzuivel

Gezien op tv: Jan Uitentuis met zijn Messeklever

In het NPO-programma ‘De Streken Van Boven’ brengt maakt culinair schrijfster én topkok Yvette van Boven een culinaire roadtrip door Nederland. Zij gaat op zoek naar de heerlijkste streekproducten en spreekt met bijzondere mensen. Ook brengt ze een bezoek aan Jan Uitentuis met Messeklever, waar ze het geheim hoort achter de lekkerste mislukte Beemsterkaas en een fonkelnieuw eigen Beemster streekgerecht met geitenkaas presenteert.

Benieuwd? Bekijk hier de uitzending terug. Zin in de lekkere streekrecepten van Yvette? Bezoek de website.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen april 2024

De noteringscommissie is op 5 april weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor april. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Cum Laude Awards 2024

Alle winnaars van een platina medaille worden een voor een op het podium geroepen. Bekijk alle winnaars van de Cum Laude Awards hier. […]
Geschatte leestijd: 4 minuten

Ferry Wijsman: “Groente is superdivers!”

Ferry Wijsman verzorgde het sponsordiner. Kaas van de boerderij en boerderijzuivel speelt een grote rol in zijn bestaan als chef-kok. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten