Geschatte leestijd: < 1 minuut
Gezien op tv: Jan Uitentuis met zijn Messeklever
In het NPO-programma ‘De Streken Van Boven’ brengt maakt culinair schrijfster én topkok Yvette van Boven een culinaire roadtrip door Nederland. Zij gaat op zoek naar de heerlijkste streekproducten en spreekt met bijzondere mensen. Ook brengt ze een bezoek aan Jan Uitentuis met Messeklever, waar ze het geheim hoort achter de lekkerste mislukte Beemsterkaas en een fonkelnieuw eigen Beemster streekgerecht met geitenkaas presenteert.
Benieuwd? Bekijk hier de uitzending terug. Zin in de lekkere streekrecepten van Yvette? Bezoek de website.
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Wim Tiemessen: “De smaak was onvoorstelbaar”
Wim Tiemessen zet zich al jaren in om authentieke kazen uit het buitenland onder de aandacht te brengen. Lees het verhaal van de Fijnproever. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut
De BBZ groeit! – Oktober 2025
De BBZ groeit! Dit keer vertellen vier nieuwe leden waarom ze lid van de BBZ zijn geworden. Lees hier hun verhalen. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten
Op ieders bord!
Felix Wilbrink – Voormalig culinair journalist bij De Telegraaf Afgelopen maand is het boek ‘Op ons bord’ van Anita Heijdraverschenen. En voor zover je het nog niet hebt gekocht: doe […]
Geschatte leestijd: 2 minuten