Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


Finalisten-Beste-Foodspecialisten-Boerenkaas-bekend

Finalisten Beste Foodspecialisten Boerenkaas bekend

In januari is de voorronde van de verkiezing van Nederlands Beste Foodspecialist Boerenkaas van start gegaan. Drie winkels hebben de finale gehaald, meldt Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

De drie Nederlands Beste Foodspecialisten Boerenkaas die in de finale staan zijn (op alfabetische volgorde van plaatsnaam):

  • Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal, Alkmaar
  • Renkema Kaas, Amersfoort
  • Kaashandel De Brink, Deventer

De finalisten worden tussen 18 maart en 3 april bezocht en beoordeeld door andere juryleden: twee vakjuryleden en een mystery shopper.

Prijsuitreiking verplaatst naar 15 juni

Vanwege het coronavirus en de onzekere ontwikkelingen heeft de organisatie besloten om de prijsuitreiking op het Branche-Event Foodspecialiteiten te verplaatsen van 20 april  naar 15 juni. Dan worden naast de Nederlands Beste Foodspecialist Boerenkaas ook de Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel en Nederlands Beste Foodspecialist Charcuterie bekendgemaakt.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten