Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


zuivelacademie_boerenzuivel

De Zuivelacademie, een digitale leeromgeving

Vanuit de leden merken we een toenemende vraag naar een digitale leeromgeving. Daarom heeft de BBZ de laatste maanden veel aandacht besteed aan de Zuivelacademie, een digitale kennis- en leeromgeving voor boerderijzuivelbereiders. De Zuivelacademie biedt sectorspecifieke kennis en informatie over de ambachtelijke verwerking van zuivel op het melkveehouderijbedrijf.

Deze eenvoudig toegankelijke kennis- en leeromgeving stimuleert de ontwikkeling van het vakmanschap van (toekomstige) ondernemers en medewerkers. Een ontwikkeling die tegelijkertijd de bedrijven in deze sector én de kwaliteit van de boerderijzuivelproducten ten goede komt.

De BBZ heeft de afgelopen maanden het initiatief genomen om een versnelling aan te brengen in de kwaliteitsslag die de sector wil maken. Het cursusmateriaal en informatie van de Zuivelacademie is daardoor uitgebreid. Voor onze leden is deze leeromgeving via inloggegevens gratis toegankelijk. Mocht u lid zijn en niet (meer) de beschikking heeft over deze gegevens, dan kunt u die aanvragen bij het secretariaat. Via de website van BBZ (boerderijzuivel.nl) kunt u inloggen door in het menu te kiezen voor ‘educatie’. Via deze pagina kunt u doorklikken naar de website van de Zuivelacademie.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten