Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuten


de-zelfkazer-wordt-boer-en-zuivel

De Zelfkazer wordt Boer en Zuivel

Op dit moment lees je de allerlaatste nieuwsbrief van De Zelfkazer. Maar niet getreurd, want er komt een gloednieuw vakblad met nieuwsbrief voor in de plaats. Met een nieuwe vormgeving, nieuwe rubrieken én een nieuwe naam. Maak kennis met: Boer en Zuivel!

Vanaf 1 januari 2021 wordt Boer en Zuivel in eigen beheer van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders (BBZ), met behulp van VRHL Content en Creatie uit Alphen aan den Rijn, zes keer per jaar gepubliceerd.

Voor alle boerderijzuivelbereiders

De Zelfkazer was altijd een zeer gewaardeerd magazine en een van de belangrijkste communicatiemiddelen richting leden van de BBZ. Het moge duidelijk zijn dat het vakblad van de BBZ niet alleen voor kaasmakers bedoeld is. De naam ‘De Zelfkazer’ impliceerde dit echter wel. Daarom heeft het vernieuwde blad ook een nieuwe, frisse naam die duidelijk maakt waar het blad over gaat: over de boer, en over zijn/haar zuivelproducten. Of je nu kaas, ijs, yoghurt, vla, karnemelk, boter of andere zuivelproducten maakt.

Samenwerking met AgriMedia stopt

Na een jarenlange samenwerking tussen de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders en AgriMedia, zal deze samenwerking per 31 december 2020 worden afgerond. Een samenwerking waarmee we elke twee maanden weer een mooie editie van De Zelfkazer konden publiceren en elke maand een digitale nieuwsbrief konden uitbrengen.

De BBZ hoopt en werkt eraan om mooie edities van zowel de nieuwsbrief als het vakblad Boer en Zuivel te publiceren, waarin diverse onderwerpen aan bod zullen komen. Wij hebben er zin in! Wij hopen dat jullie net zoveel zin hebben om in 2021 Boer en Zuivel te lezen.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen voor maart 2023

De noteringscommissie is op vrijdag 3 maart weer bijeengeweest voor overleg over de notering. Lees hier de noteringen voor maart. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Dit deed BBZ

Het afgelopen jaar heeft de BBZ weer de nodige controles uitgevoerd voor de GMP+ leden die meedoen met het GMP+ programma. Lees hier meer! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Overnight oatmeal met boerenyoghurt

Overnight oatmeal met boerenyoghurt. Bekijk hier de ingrediënten voor het recept en lees de bereidingswijze. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuten