Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


pasteur_boerenzuivel

Cursus Zuiveltechnologie van HAS Bedrijfsopleidingen

De consument verwacht niet anders dan dat zuivelproducten veilig, houdbaar en lekker zijn. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In de cursus Zuiveltechnologie leer je er alles over. Iets voor jou? De cursus start op 2 september.

Schrijf je hier in!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen november 2024

De noteringscommissie is op 1 november weer bijeengeweest voor overleg over de noteringen. Op de zuivelmarkt lijken kopers en verkopers af te wachten welke richting de markt zal nemen. De […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Korte lijnen en Boeren Goudse Oplegkaas

Waarom is goed zo vaak een strijd en vindt rommel altijd een weg? Waarom luisteren we niet om te leren, maar luisteren we om aan te vallen? […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Noteringen oktober 2024

De noteringscommissie is op 4 oktober weer bijeengekomen voor overleg over de notering. De zuivelmarkt lijkt het hoogtepunt reeds gepasseerd. De gestage stijging van de noteringen is tot stilstand gekomen […]
Geschatte leestijd: 2 minuten