Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


pasteur_boerenzuivel

Cursus Zuiveltechnologie van HAS Bedrijfsopleidingen

De consument verwacht niet anders dan dat zuivelproducten veilig, houdbaar en lekker zijn. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In de cursus Zuiveltechnologie leer je er alles over. Iets voor jou? De cursus start op 2 september.

Schrijf je hier in!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

De BBZ Groeit! – December 2025

De BBZ groeit! Dit keer vertellen drie nieuwe leden waarom ze lid van de BBZ zijn geworden. Lees hier hun verhalen. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten

Paradekaasje: Rijstepap zoals oma ‘m maakte

Via de automaten bij Zuivel van Nu in Velden, worden wekelijks ongeveer 500 zuivelproducten verkocht. De Boeren Rijstepap is erg populair. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Kaasroof zet ondernemers op scherp

Het is de nachtmerrie van elke boer en kaasmaker, kaasroof. Waar je jaren keihard aan hebt gewerkt, is in één nacht verdwenen. […]
Geschatte leestijd: 6 minuten