
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Cursus Zuiveltechnologie van HAS Bedrijfsopleidingen
De consument verwacht niet anders dan dat zuivelproducten veilig, houdbaar en lekker zijn. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In de cursus Zuiveltechnologie leer je er alles over. Iets voor jou? De cursus start op 2 september.
Delen
Heeft dit artikel je geholpen?
Gerelateerd
Noteringen oktober 2025

De noteringscommissie is weer bijeengeweest om de actuele marktsituatie te bespreken. Bekijk hier de noteringen van oktober! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Noteringen september 2025
De noteringscommissie is weer bijeengeweest voor overleg over de actuele prijsontwikkelingen. Bekijk hier de noteringen van september! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten
Noteringen augustus 2025
De noteringscommissie is op 1 augustus weer bij elkaar geweest voor overleg over de noteringen. Bekijk hier de noteringen van augustus. […]
Geschatte leestijd: 2 minuten