Boer en Zuivel

Geschatte leestijd: < 1 minuut


pasteur_boerenzuivel

Cursus Zuiveltechnologie van HAS Bedrijfsopleidingen

De consument verwacht niet anders dan dat zuivelproducten veilig, houdbaar en lekker zijn. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In de cursus Zuiveltechnologie leer je er alles over. Iets voor jou? De cursus start op 2 september.

Schrijf je hier in!

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Noteringen november 2025

De noteringscommissie is weer bijeengeweest om de prijsnoteringen te bespreken. Bekijk hier de noteringen van november! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten

Wim Tiemessen: “De smaak was onvoorstelbaar”

Wim Tiemessen zet zich al jaren in om authentieke kazen uit het buitenland onder de aandacht te brengen. Lees het verhaal van de Fijnproever. […]
Geschatte leestijd: < 1 minuut

De BBZ groeit! – Oktober 2025

De BBZ groeit! Dit keer vertellen vier nieuwe leden waarom ze lid van de BBZ zijn geworden. Lees hier hun verhalen. […]
Geschatte leestijd: 3 minuten