Cum Laude Awards

Geschatte leestijd: < 1 minuut


Cum_laude_award

Cum Laude Awards 2021: keuringen en uitreiking in september

Noteer 9 en 10 september maar vast in je agenda, want dan worden de Cum Laude Awards voor de lekkerste kazen en zachte zuivel weer uitgereikt. De winnende kazen zijn vervolgens in oktober, tijdens de oktober boerenkaasmaand, verkrijgbaar.

Keuringen

De keuringen vinden net als voorgaande edities plaats op Ford Wierickerschans in Bodegraven. De technische keuring is op 6 en 7 september, de prominenten keuring op 8 september.

Uitreiking

Maart is normaal dé maand van de Cum Laude Awards van de Bond van Boerderijzuivelbereiders, maar vanwege de toen geldende coronamaatregelen is het evenement naar september verplaatst. Of er in september een grote prijsuitreiking wordt georganiseerd, is nog niet bekend. Als dit vanwege de maatregelen niet lukt, worden de winnaars op een andere manier bekend gemaakt. Hou onze website in de gaten.

Delen

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd

Kaasboerderij De Spruithoeve: “Ik ben eerst zes weken bij m’n schoonvader in de leer gegaan”

In 2011 namen Tamara en Mattieu Spruit de kaastobbe over van de ouders van Mattieu. En in 2020 wonnen ze de Den Besten Cum Laude Award. […]
Geschatte leestijd: 5 minuten

Cum Laude Awards

Ook dit jaar organiseerden wij weer de verkiezingen van de Cum Laude Awards. Hier vind je foto’s van blije winnaars! […]
Geschatte leestijd: 3 minuten

De keuringen voor de #cumlaudeawards zijn van start!

De keuringen voor de #cumlaudeawards zijn van start! […]
Geschatte leestijd: 2 minuten